Almas liv logga

Almas liv

Arbetserfarenheter

Vårdare, Hjälmå ålderdomshem, Dalstorp - 2018

Feriejobb undertre veckor på sommarlovetdär jag assisterade ordinarie personal, samt vad handledare under gymanstikövningar.

Service, resturang Höganloft, Hestra - 2018

Under vintern jobbade jag på Höganloft i Hestra där jag under julborden Nov/Dec var glögg ansvarig. Jag var då ansiktet utåt och delade ut glögg och välkomnade gästerna. Jag plockade även in disken senare under kvällen och såg till att tallrikar och bestick alltid fanns vid buféerna.

Simlärare/Badvärd, Grimsås bassäng, Grimsås - 2019

Under sommaren jobbade jag som simlärare och badvärd vid Grimsås bassängen. Jag var då tillsammans med en annan tjej simlärare till fritidsbarn 5-8 år gamla. Som badvärd så öppnade jag och stängde poolen samt städade omklädningsrummen vid dagens slut.

Liftvärd/Rodelvärd, Isaberg, Hestra - 2020 - 2021

Under lov och helger i samband med mina studier på gymnasiet jobbade jag som lift- och rodelvärd på Isaberg. Under skidsäsongen jobbade jag som liftvärd både i stolslift, ankarlift och vid knapplift i barnbackarna. Under sommarhalvåret jobbade jag även vid stolslift för MTB cykling och som rodelvärd.

Kassörska, ICA kvantum, Tranemo - 2020 - 2021

Under lov och helger i samband med mina studier på gymnasiet jobbade jag som kassörska på ICA kvantum i Tranemo. Här satt jag i kassan, bemötte kunder, samt plockade upp varor på golvet.

Produktion, Nexans, Grimsås - 2022

Sommarjobb där jag i produktionen skötte maskin och provade kablar, samt packade.

Utbildning

Tranemo gymnasieskola, Tranemo - 2018 - 2021

- Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

Jönköping university, Jönköping - 2021 - Pågående

- Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning marknadskommunikation.

Körkort

B-körkort

Truckkörkort

A2, A3, A4, B1, B2, B3